Ouderportaal

Als ouder/verzorger van een leerling/leerlingen van het Maaswaal College heeft u een persoonlijk account ontvangen. Met dit account krijgt u toegang tot het Ouderportaal van onze website. Wij stellen de betrokkenheid van u als ouder(s)/verzorger(s) bij de resultaten en het welzijn van uw kind bijzonder op prijs. Door middel van het Ouderportaal kunnen we samen werken aan ons motto: ‘Samen maken we school’.

Welke voordelen biedt het Ouderportaal?
Via het Ouderportaal kunt u allereerst de resultaten en absentiegegevens van uw kind inzien. De leerlingen zien deze via het Leerlingenportaal. Daarnaast gebruiken we het Ouderportaal om u als ouder te informeren. U ontvangt via de e-mail een bericht dat er informatie op het Ouderportaal klaar staat (Weekkalender, informatie over een excursie, informatie vanuit het decanaat, e.d.). Vanuit de e-mail opent u het bericht, maar u vindt deze informatie ook terug op het Ouderportaal bij de locatie van uw kind > Weekkalender/informatie per jaarlaag. Deze informatie blijft daar de rest van het schooljaar staan, zodat u het altijd terug kunt vinden.

Inloggen
U krijgt op de volgende manier toegang tot het Ouderportaal. Het account bestaat uit een nummer van negen cijfers en een wachtwoord. Ga naar http://www.maaswaalcollege.nl en klik op 'Inloggen'. U ziet nu het volgende scherm:

Bij 'Portaal' kiest u voor 'Ouderportaal', bij 'Loginnaam' voert u uw 'oudernummer' of 'e-mailadres' in zoals vermeld in onze communicatie. Bij het wachtwoord voert u de code in zoals vermeld achter 'Wachtwoord' in ons schrijven.

Wachtwoord wijzigen
U kunt zelf het wachtwoord wijzigen wanneer u op het Ouderportaal bent ingelogd. Ga hiervoor naar het onderdeel ‘Algemeen>Wachtwoord wijzigen’. (schoolbreed)>Ouders.

Steeds meer informatie online
Wij streven ernaar zoveel mogelijk digitaal te communiceren. Indien er een nieuw bericht op het Ouderportaal staat, krijgt u hiervan bericht per e-mail. Daarnaast kunt u belangrijke data in het schooljaar terugvinden op de website, per locatie bij Planning. In de agenda ziet u per dag welke activiteiten er gepland zijn.

Vragen?
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de lijst met veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met het secretariaat van de locatie van uw kind:
Secretariaat Oosterweg (vmbo): secretariaato@maaswaalcollege.nl
Secretariaat Veenseweg (havo/vwo): secretariaatv@maaswaalcollege.nl

 Inloggen


Portaal:
Loginnaam:
Wachtwoord:
 
X