Video's

Een beeld zegt meer dan duizend woorden... Bekijk hieronder een aantal video's van bijzondere projecten en activiteiten die plaatsvinden op het Maaswaal College! Wil je meer video's zien? Ga dan naar ons Youtube-kanaal! 

Oosterweg 

Supporter van Schoon - Een project in samenwerking met de gemeente Wijchen waarbij brugklasleerlingen zwerfafval in de omgeving van de school opruimen.  


Laatste Lesdag - Na vier jaar zit de middelbare schooltijd erop voor de leerlingen van de Oosterweg. Traditiegetrouw vieren zij deze laatste lesdag op spectaculaire wijze. 

 


 

Veenseweg 

Wetenschapsoriëntatie Nederland (WON) - ‘WON’ staat voor verwondering, maar ook voor ‘wetenschapsoriëntatie’.  Vwo-leerlingen maken elke week kennis met het doen van onderzoek op allerlei gebieden. 


Dragons' Den -  Een project waarbij leerlingen een eigen (bord)spel bedenken, ontwikkelen en produceren, om het vervolgens te pitchen voor een kritische jury.


Dromennacht - Onder leiding van kunstenaars uit de regio maken brugklasleerlingen kunstwerken die ze vervolgens verkopen voor Born in Africa. Een prachtig voorbeeld van een UNESCO-activiteit!