Facebook Instagram YouTube
Login

Maaswaal in actie!

Carwash voor giro 555!

Tijdens de open dag op zaterdag 11 februari heeft een enthousiaste groep docenten van locatie vmbo basis-kader-mavo in een korte tijd een mooie actie opgezet: de Maaswaal Carwash voor giro 555.

Vanuit de Unesco- en Maaswaalgedachte niet meer dan logisch om iets te doen voor een ander. De aardbevingen in Turkije en Syrïe vroegen vlak voor onze (feestelijke) open dag om actie. Met een mager zonnetje op deze zaterdag (en in het verlengde ook nog op woensdagmiddag 13 februari van 13:00-15:00 uur tijdens de landelijke actiedag) zijn er ruim 65 auto's gewassen met een totale opbrengst van ruim 1300 euro.

De Oosterweg werd een tijdelijke carwashstraat met als waspunt de kiss and ride aan de linkerzijde van de weg. Zelfs de Wijchense wijkagent kwam zijn dienstwagen wassen voor het goede doel. Tickets werden verkocht voor een minimaal bedrag van 5 euro, maar er werd royaal gedoneerd! Dank daarvoor. 

Onze carwash is (tijdelijk) gesloten, maar giro 555 staat nog steeds open voor de slachtoffers, overlevenden en nabestaanden van de aardbevingen in Turkije en Syrïe en voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Nogmaals bedankt!

 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 

Vorige pagina