Facebook Instagram YouTube
Login

Naar het
Maaswaal College

Benieuwd naar het Maaswaal College?

Tijdens de kennismakingsmiddag en onze bezoeken bij de basisscholen in november 2023 hebben we onze brochure voor schooljaar 2024-20225 uitgedeeld en achtergelaten. Mocht je die gemist hebben kun je die via onderstaande knop alsnog aanvragen:

Ja! Ik wil de brochure ontvangen

Aanmelden en inschrijven op het Maaswaal College
 

Aanmelden gaat via het aanmeldformulier, verspreid door het samenwerkingsverband VO-VSO.  Jouw basisschool vult het schooladvies op het aanmeldformulier voor je in. Alleen een volledig ingevuld formulier lever je het in bij het Maaswaal College. 

Lees hier onze procedure voor toelating en aanmelding

Controleer voor inleveren of alles goed leesbaar en correct is ingevuld. Vooral BSN-nummer en handtekening(en) zijn belangrijk! Kun je niet naar een aanmeldmoment komen, stuur het formulier dan per post op of geef het op een ander moment bij de receptie af. ​Per post graag onderstaand adres gebruiken:

Maaswaal College
Postbus 444
6600 AK Wijchen

Leerlingen buiten regio Nijmegen en Wijchen
Leerlingen die op een basisschool in de gemeente Wijchen of regio Nijmegen zitten, ontvangen het aanmeldformulier via school. Leerlingen uit de regio Grave, Ravenstein en Oss kunnen vanaf medio februari 2024 hier een formulier downloaden.

Wat gebeurt er na de aanmelding?

Na jouw aanmelding, vragen wij het onderwijskundig rapport op bij jouw basisschool en bespreken we welke extra begeleiding je eventueel nodig hebt. Zo zorgen we samen voor een soepele overgang van jouw basisschool naar de middelbare school. 
Ben je toegelaten op het Maaswaal College, dan ben je van harte welkom op de kennismakingsmiddag. Tijdens deze middag leer je jouw nieuwe klasgenoten en mentor alvast kennen. De kennismakingsmiddag op het Maaswaal College vindt plaats op woensdag 12 juni 2024 van 14:00-16:00 uur. Deze datum en tijd is onder voorbehoud. Je krijgt hier tijdig bericht over.

Aanmelden voor leerjaar 2 of hoger

Wil je je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger?

Download het aanmeldformulier 

Vul en lever dit formulier in bij de receptie of stuur het naar de betreffende locatie. Voor vragen adviseren wij jou, of jouw ouders/verzorgers, contact op te nemen met de betreffende afdelingsleider. 

Profielkeuzeformulieren
Vanaf het derde jaar volg je, naast verplichte vaklessen, een lesrooster gebaseerd op je profielkeuze. Deze keuze is meer gericht op je interesse en je vervolgstudie. Welke keuzes het Maaswaal College heeft lees je hier: