Facebook Instagram YouTube
Login

Oud-leerlingen

aan het woord

We hebben enkele oud-leerlingen gevraagd wat over hun middelbareschooltijd op het Maaswaal College te vertellen en de keuzes die ze maakten na het behalen van hun diploma.  Sommige van die interviews staan in ons MW Magazine, anderen hier op onze website. Welke tips of adviezen kunnen zij je geven nu jij voor die belangrijke keuze staat? Lees de ervaringen hier uit eerste hand:

Dennis, van brugklasser tot bankier

"Als ik terug kon in de tijd had ik een heleboel dingen anders gedaan. Zo had ik betere keuzes gemaakt, meer opgelet en advies van anderen aangenomen. Ik heb altijd hele leuke docenten gehad, die mij enorm hebben geholpen met mijn diploma"Dennis vertelt

Meike, van groep 8 naar brugklas
 

"Ik werd hartelijk verwelkomd en voelde me hier direct thuis."
Meike vertelt

Sandra, een creatieve duizendpoot

"Ik raad jullie aan om veel uit te proberen. Omdat we zo zelfbewust zijn, vinden we het vaak vervelend dat we erin het begin niet zo goed in zijn. Door dingen uit te proberen ontdek je wat je leuk vind. Als je dat vaak doet en ervoor openstaat daarin te leren, kan je hierin groeien." (foto: Dave van Hout)
Sandra vertelt

Ayla, zet zich in voor een beter klimaat

"Kies de school die bij je past. Het moet een plek zijn waar jij je gehoord en gezien voelt door de docenten, conciërges, onderwijskundigen en medeleerlingen."